My Vietnam Vacation Day I

DAY I. Sorry for the late post eh, sejak kebelakangan ini busy, eh sumpah busy tak tipu. CCB dah siap! So ini merupakan gambar bagi hari pertama, tak banyak sangat sebab sampai pun dalam 5 petang macam tu. Time zone kat sana lambat sejam dari Malaysia. Bila dah sampai sana check in hotel dan bilik aku memang menawan, VIP Room lah apa lagi. Routine malam lepas makan malam, terus ke Hajah Basiroh. Oh seriously tokey kedai tu pernah jadi juara baca Qur'an suatu ketika dulu. Okay tu je nak cerita, see you in next post okay. Click the link to view my VIP Room, thank you.

PS: I need some freelance job (graphic, photography, PA etc.), please!!!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

One Response so far.

  1. I think you had an enjoyable trip to Vietnam.There is also a lot of things that you can explore.Hope to see you again one day in Vietnam.
    Vietnam sightseeing